Sophie Paris Malaysia


Sophie Paris

 
·     Ditubuhkan di Jakarta (1995) oleh ahli perniagaan Perancis, encik Bruno Hasson.
·     Bermula sebagai perniagaan beg tangan dari rumah
·     Kualiti yang baik dan produk Perancis yang unik
·     Model perniagaan yang unik
 
Sophie Paris Malaysia telah dilancarkan pada Januari 2012 dan merupakan pasaran yang kelima dan terkini diterokai oleh Sophie Paris International, syarikat jualan langsung fesyen yang terbesar di Asia. Sophie Paris Malaysia berbangga menjadi MLM fesyen yang pertama di Malaysia. Ahli-ahli Sophie Paris semakin bertambah hari demi hari.

Rekaan French yang unik dan terkini mampu menarik minat semua golongan terutama fashionista-fashionista di Malaysia. Rangkaian produk adalah terdiri daripada beg tangan, dompet, jam tangan, aksesori, kosmetik, penjagaan kulit, kaca mata hitam, tali pinggang, pakaian, kasut dan bermacam-macam lagi untuk wanita, lelaki, remaja dan kanak-kanak.

 
Model Perniagaan Sophie PARIS Malaysia adalah berdasarkan garis panduan standard jualan yang dilaksanakan oleh 'The World Federation of Direct Selling Association' yang beribu pejabat di Washington (Amerika Syarikat) dan selaras dengan undang-undang Akta Jualan Langsung 1993 Malaysia.                                                         Lesen Sophie ParisGambar-gambar Butik Sophie Paris di Malaysia
SOPHIE PARIS Malaysia:
C-01, PJX-HM Shah Tower,
No.16A, Persiaran Barat,
46050 Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
Tel : 1-700-814-888

 
 
 
 
 
 

0 ulasan: